Ervaring met Brimotech

Zeer deskundige en prettige service

De gasveren passen perfect in ons systeem dankzij de juiste berekeningen van Brimotech. Bedankt voor jullie advies!

– Jaap van Dolder

Over Brimotech

Brimotech Solutions BV biedt hoogwaardige RVS 316 / stalen gasveren, dempers, aansluitdelen en 3D-engineering voor diverse branches waaronder de jachtbouw, voedselindustrie, fietsparkeersystemen en zonweringsystemen.

Met klantspecifieke oplossingen en Europese productie kunnen we de unieke behoeften van deze branches begrijpen en de juiste oplossing bieden. Onze toewijding aan kwaliteit en service zorgt ervoor dat u bij Brimotech de beste producten en ondersteuning krijgt om uw bedrijf vooruit te helpen.

Brimotech Solutions BV is 1 januari 2011 opgericht als engineeringbureau binnen de mechanica. “Alles wat kan of zou moeten kunnen bewegen” is onze expertise. Vanuit dit specialisme is het contact met Vapsint s.r.l., één van Europa’s grotere fabrikanten van gasveren en dempers uit staal en RVS 316, ontstaan.

Inmiddels is Brimotech een Europees geregistreerd merk met eigen vertegenwoordigingen in diverse Europese landen. De productie vindt uitsluitend bij Vapsint in Noord-Italië plaats. De engineering is zowel in Nederland als Italië aanwezig. Dit alles volgens de hoogste kwaliteitseisen die worden gemonitord door onder andere ISO9001.